Visit my website swissmade to buy your favorite replica Rolex watches.

Predstavili smo razvoj ultralahke šasije ter prototip in komponente električnega vozila na sejmu EVS27 v Barceloni

Na skupni stojnici na sejmu električne mobilnosti in avtomobilske industrije EVS27, ki je potekal med 17. in 20. novembrom 2013 v Barceloni v Španiji, smo predstavili razvoj ultralahke šasije ter prototip in komponente električnega vozila. Skupinski sejemski nastop slovenskih podjetij je organizirala Javna agencija SPIRIT Slovenija.

Sejem EVS27 je bil namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja avtomobilske industrije in segmenta električne mobilnosti. Produktne skupine izdelkov in storitev so bile: komponente za električna vozila, inženiring, pogonski deli, prototipi in infrastruktura za električno mobilnost. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.evs27.org.

Od nastopa pričakujemo poglobitev sodelovanja z obstoječimi partnerji ter vzpostavitev novih povezav oz. poslovnih modelov. Prav tako je bila udeležba na sejmu priložnost za oceno rezultatov razvoja v primerjavi z globalno konkurenco na tem področju.

Sejem EXTEMIN- PERUMIN v Arequipi - Peru od 16.9. do 20.9.2013

Z namenom, da raziščemo južno Ameriški trg, smo obiskali sejem Extemin v Peruju. Ta trg predstavlja za nas  velik potencial za prodajo pnevmatskih  kladiv, saj je na področju Peruja in sosednjih držav zelo veliko rudnikov. Tam smo se  sestali s potencialnimi kupci, s katerimi  smo že začeli izvajati prodajne aktivnosti.
Sejem je bil zelo velik- je eden  največjih  rudarskih sejmov v J.Ameriki. Okoli 1000 razstavljavcev se je predstavilo v 7 velikih halah in 4 zunanjih razstavnih  prostorih.
Prisotna je bila vsa naša večja konkurenca  predvsem preko  lokalnih predstavnikov.

Na sejmu eCarTec v Münchnu smo predstavili razvoj, koncept in prototip ultralahke šasije

Na skupni stojnici na avtomobilskem sejmu eCarTec 2013, ki je potekal od 15. do 17. oktobra v Münchnu v Nemčiji, smo predstavili razvoj ultralahke šasije za električna vozila. Skupinski sejemski nastop slovenskih podjetij je organizirala Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju s Slovenskim avtomobilskim grozdom GIZ ACS.


Sejem eCarTec je namenjen predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja vozil na električni pogon, infrastrukture za e-mobilnost, tehnologij za shranjevanje električne energije, tehnologij za pogonska sredstva, inženiringa in poddobaviteljev. Gre za ključni sejemski dogodek v tem segmentu avtomobilske industrije.Od nastopa pričakujemo poglobitev sodelovanja z obstoječimi partnerji ter vzpostavitev novih povezav oz poslovnih modelov. Prav tako je bila udeležba na sejmu priložnost za oceno rezultatov razvoja v primerjavi z globalno konkurenco na tem področju.


V letošnjem letu je v novembru planirana še sejemska predstavitev na sejmu električne mobilnosti in avtomobilske industrije EVS27, ki bo med 17. in 20. novembrom 2013 potekal v Barceloni. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja avtomobilske industrije in segmenta električne mobilnosti. Produktne skupine izdelkov in storitev so: komponente za električna vozila, inženiring, pogonski deli, prototipi in infrastruktura za električno mobilnost. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.evs27.org.

 

Odprema strojev za valjanje folije

Dokončujemo stroje za valjanje aluminijaste folije za končnega kupca na Kitajskem. Gre za večji projekt, ki smo ga s pomočjo nemškega partnerja konstruirali, izdelali in delno tudi preizkusili v Opremi Ravne. Projekt je tekel od oktobra 2012 dalje, ko smo podpisali pogodbo za dobavo strojev, ki bodo integrirani v dve valjarski liniji za valjanje aluminijaste folije.

Stroje za drugo linijo bomo dokončali  predvidoma v oktobru.

Sejem v Novokuznetsku

Od 4. Do 7. Junija 2013 je bil v Novokuznetsku (kjer je sedež našega zastopnika za Rusijo) sejem z nazivom ''UGOL ROSSII & MINING 2013''. Glede na potrebo po širjenju tržišča in v maju izvršeno večjo dobavo, sta se ga udeležila tudi predstavnika našega podjetja. Vzporedni pogovori so pokazali, da je Rusija ogromen potencial, a specifično in zahtevno tržišče.

Naše spletno mesto za hitrejše delovanje uporablja piškote. Več o piškotih.

Se strinjam