Visit my website swissmade to buy your favorite replica Rolex watches.

Prodaja pnevmatskih kladiv na nova tržišča

V marcu smo pridobili nova kupca za naša razbijalna kladiva v Nikaragvi in vrtalna kladiva v Maroku. Na obeh trgih pričakujemo porast prodaje v naslednjih letih.

Sejem IFAM & INTRONIKA (Celje, 28. – 30.1.2015)

Udeležili smo se strokovnega sejma IFAM & INTRONIKA v Celju, kjer smo se predstavili tudi na 1. salonu električnih vozil.
“IFAM & INTRONIKA Slovenija je strokovni B2B specializiran sejem za avtomatiko, robotiko, mehatroniko in profesionalno ter industrijsko elektroniko. Sejem letno obišče okoli 2.500 strokovnih obiskovalcev. V okviru sejma INTRONIKA je bil letos prvič organiziran tudi Salon električnih vozil, kjer se je celovito prikazala ponudba električnih vozil in omogočila tudi demonstracijska vožnja za obiskovalce.

Srečanje ob 15. obletnici podjetja Sistemi IN ES d.o.o.

Dne 21.11.14 smo se udeležili srečanja ob 15. obletnici podjetja Sistemi IN ES d.o.o. V okviru dogodka smo pred številnimi strokovnimi udeleženci srečanja, županom Sevnice, predstavniki GZS in mediji predstavili prototip električnega vozila Chebela V1 ter rezultate naših razvojnih aktivnosti na področju električne mobilnosti. Podali smo izjave za lokalno TV, radio, časnik Finance in Delo.

Sejem eCarTec München

Kot razstavljavci smo se od 21.10. do 23.10.2014 udeležili sejma eCarTec v München-u, ki je eden izmed ključnih sejemskih dogodkov v Evropi na segmentu električne mobilnosti. Sejem je izpolnil naša pričakovanja, saj smo pridobili številne nove kontakte s področja razvoja posameznih komponent, pomembno pa je zlasti to, da smo uspeli izvesti kar nekaj sestankov s potencialnimi partnerji na evropskih projektih, strateškimi partnerji in investitorji, ter potencialnimi kupci in posredniki za nov prototip.

Novi dirkalnik Formula Student

Dne 7.10.2014 smo se udeležili uradne predstavitve novega dirkalnika Formula Student GPE14 v Mariboru. Na študentskem projektu izdelave formule smo sodelovali kot donator. Za formulo smo izdelali nosilec volana, nosilec pospeševalnega pedala, zavorni pedal, nosilec za pletenico in nosilec pedala. S tem in podobnimi razvojnimi projekti podpiramo študente pri pridobivanju novih znanj in kreativnosti, kar odraža našo odgovornost do širšega okolja in pripravljenost podpreti razvojne vsebine tudi izven podjetja.

Naše spletno mesto za hitrejše delovanje uporablja piškote. Več o piškotih.

Se strinjam