Nova kladiva

SPOŠTOVANI KUPEC!


Podjetje OPREMA RAVNE je z razširitvijo in posodobitvijo prodajnega programa pnevmatskih kladiv postalo eden vodilnih svetovnih proizvajalcev.Naše izdelke lahko najdete na trgih od Finske do Južne Afrike in od Rusije do Avstralije. Pri osodobitvah posvečamo, poleg spoštovanja smernic za varno delo, največ pozornosti razvoju rešitev, ki so uporabniku prijazne.


Zadnja sprememba se nanaša  na delo v najbolj zahtevnih pogojih, to je rudnikih premoga, kjer so lahko razmere zaradi prisotnosti plina in vnetljivega prahu še posebej nevarne.


Naše proizvode smo tako prilagodili za delo v takšnih okoliščinah, oziroma skladno s smernico 94/9/EC.


Ker pa prilagoditve niso vidne na prvi pogled, saj gre predvsem za pravilno izbiro materialov in preverjanja določenih vplivnih dejavnikov, smo se odločili, da preprečimo morebitne zamenjave kladiv tudi z spremembo barve kladiv. Pobarvali smo jih ORANŽNO.


Oranžna simbolizira sonce, vzpodbuja ustvarjalnost in optimizem, daje energijo ter pomeni nenehne spremembe v smislu napredovanja oziroma nenehnega razvoja naših izdelkov…Skratka, » ca želimo, da bi vam prinesla veliko energije, ustvarjalnosti…, torej vsega tega, kar pri svojem delu najbolj potrebujete.

 

S spoštovanjem in ORANŽNIMI pozdravi


Direktor
Darko Jevšnikar

Naše spletno mesto za hitrejše delovanje uporablja piškote. Več o piškotih.

Se strinjam