Visit my website swissmade to buy your favorite replica Rolex watches.

O nas

Delamo in razvijamo v okolju, kjer segajo začetki izdelave, predelave in finalne obdelave jekel 390 let nazaj.
Dediščino tradicije odražajo prednosti, ki so v proizvodnih zmogljivostih, dobrem metalurškem znanju,  ustrezno in izkušenih kadrih, doseženem znanju in izkušnjah, ki se stalno dopolnjujejo, ustrezni opremi za načrtovanje in razvoj izdelkov ter tehnologij.


Podjetje OPREMA RAVNE d.o.o. je bilo v današnji obliki ustanovljeno leta 1997. Razvijamo in proizvajamo pnevmatična kladiva ter tehnološke linije za avtomobilsko industrijo. Zaposlujemo 116 delavcev. Od tega jih več kot dvajset dela v oddelku razvoja. V razvite države izvozimo več kot 70 % letne proizvodnje. Odlična kakovost in servis kupcev, je naš moto, ki ga lahko preverite pri naših številnih referencah. Pravimo tudi da za nas ni problemov, so le izzivi. V skladu z našo strategijo smo pridobili certifikat ISO 9001:2015. Naši izdelki ustrezajo evropskim smernicam in nosijo oznako CE.

 

Naša zgodovina

Zgodovina koroškega železarstva sega v 14. stoletje, dokumentirana pa je letnica 1620, ko so v Črni na Koroškem postavili prve fužine. Te so se kasneje združile še z drugimi koroškimi fužinami, ki pa so do 20. stoletja prenehale delovati, ostale so le še fužine na Ravnah.

 

 

Iz teh se je tekom 20. stoletja razvila sodobna železarna, ki je poleg metalurgije vzporedno razvijala tudi precizno mehansko obdelavo. Izdelki, ki so prihajali iz teh obratov, so bili: stroji za orodje na pnevmatični in hidravlični pogon, stroji za mehansko preoblikovanje, valji za hladno valjanje, industrijski noži, orodja iz brzoreznih in drugih jekel ter vzmeti in nerjavne armature.

Vse prej naštete skupine izdelkov danes predstavljajo glavni proizvodni program posameznih družb, ki so se razvile iz nekdaj enotne Železarne Ravne. Ena teh družb je tudi Oprema Ravne d.o.o.,  kamor se je prenesel proizvodni program strojev za orodje na pnevmatični in hidravlični pogon ter orodij za predelavo plastičnih mas. 

Podjetje Oprema Ravne d.o.o. je bilo ustanovljeno konec leta 1997. Od takrat smo v našem podjetju poleg proizvodnje pnevmatskih in hidravličnih kladiv razvili program tehnološke opreme za proizvodne sisteme karoserijskih delavnic, tehnološko opremo za proizvodne sisteme vzmetarn ter tehnološko opremo za preoblikovanje barvnih kovin.

 

Naše spletno mesto za hitrejše delovanje uporablja piškote. Več o piškotih.

Se strinjam