Na mednarodnem avtomobilskem sejmu v Jokohami na Japonskem smo predstavili storitve in izdelke podjetja s področja avtomobilske industrije

V Jokohami na Japonskem je od 21. do 23. maja potekal tridnevni mednarodni sejem dobaviteljev v avtomobilski industriji Automotive Engineering Exposition, ki so se ga kot razstavljavci udeležili tudi predstavniki našega podjetja.
Na sejmu se je na skupnem sejemskem nastopu, ki ga je v sodelovanju z ACS sofinancirala in organizirala Javna agencija SPIRIT Slovenija, poleg našega podjetja predstavilo tudi sedem drugih slovenskih podjetij - Cimos, Hidria AET, Letrika, Boxmark Leather, Filc, in SES Lighting.
Pot na Japonsko smo izkoristili tudi za obisk tamkajšnjega proizvajalca vozil Nissan, muzeja še enega japonskega proizvajalca avtomobilov Toyota ter Japonskega združenja proizvajalcev vozil (JAMA) in Japonskega združenje avtomobilskih dobaviteljev (JAPIA).
Sejem Automotive Engineering Exposition je mednarodni sejem dobaviteljev v avtomobilski industriji z glavnim poudarkom na produktih, naprednih tehnologijah in materialih, predvsem pa predstavlja priložnost za sodelovanje z japonskimi proizvajalci vozil ter avtomobilskimi dobavitelji z vsega sveta. Na letošnjem sejmu se je predstavilo več kot 400 razstavljavcev, sejem je obiskalo preko 75.000 obiskovalcev. Vzporedno s sejmom je potekala tudi mednarodna konferenca o tehnologiji električnih vozil in električnih avtomobilskih komponent, imenovana EVTeC 2014 & APE Japan 2014.
Glavni razlog za obisk sejma je navezovanje stikov s potencialnimi japonskimi investitorji za investicijske projekte ter poglobitev sodelovanja z japonskimi dobavitelji, še posebej za potrebe njihovih proizvodnih lokacij v EU in Rusiji. Od sejma si obetamo povečanje prepoznavnosti podjetja, seznanitev z močno japonsko konkurenco ter trendi razvoja.

 

Naše spletno mesto za hitrejše delovanje uporablja piškote. Več o piškotih.

Se strinjam