Na sejmu eCarTec v Münchnu smo predstavili razvoj, koncept in prototip ultralahke šasije

Na skupni stojnici na avtomobilskem sejmu eCarTec 2013, ki je potekal od 15. do 17. oktobra v Münchnu v Nemčiji, smo predstavili razvoj ultralahke šasije za električna vozila. Skupinski sejemski nastop slovenskih podjetij je organizirala Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju s Slovenskim avtomobilskim grozdom GIZ ACS.


Sejem eCarTec je namenjen predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja vozil na električni pogon, infrastrukture za e-mobilnost, tehnologij za shranjevanje električne energije, tehnologij za pogonska sredstva, inženiringa in poddobaviteljev. Gre za ključni sejemski dogodek v tem segmentu avtomobilske industrije.Od nastopa pričakujemo poglobitev sodelovanja z obstoječimi partnerji ter vzpostavitev novih povezav oz poslovnih modelov. Prav tako je bila udeležba na sejmu priložnost za oceno rezultatov razvoja v primerjavi z globalno konkurenco na tem področju.


V letošnjem letu je v novembru planirana še sejemska predstavitev na sejmu električne mobilnosti in avtomobilske industrije EVS27, ki bo med 17. in 20. novembrom 2013 potekal v Barceloni. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja avtomobilske industrije in segmenta električne mobilnosti. Produktne skupine izdelkov in storitev so: komponente za električna vozila, inženiring, pogonski deli, prototipi in infrastruktura za električno mobilnost. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.evs27.org.

 

Naše spletno mesto za hitrejše delovanje uporablja piškote. Več o piškotih.

Se strinjam