Visit my website swissmade to buy your favorite replica Rolex watches.

Razvoj komponent

S partnerji razvijamo kolesne motorje, krmilnike, BMS, elektronske in mehanske komponente za električna vozila. 
Partnerji: Elaphe d.o.o., Inštitut Metron, Sistemi Ines d.o.o.
 

Razvoj kolesnih motorjev


Razvoj krmilnikov


Razvoj mehanskih komponent


Projekt Mobincity

Sodelujemo v evropskem raziskovalnem projektu MOBINCITY(Smart Mobility in Smart City)  z 12 partnerji iz 5 evropskih držav. Projekt financira Evropska komisija v okviru 7. okvirnega programa. Cilj projekta je optimizacija poti oz. povečanje energijske učinkovitosti in dosega električnega vozila z uporabo vseh relevantnih podatkov iz različnih baz.

Na fizičnem nivoju so podatki iz različnih podatkovnih baz (lokacije in stanja polnilnih postaj za električna vozila, vremenske in prometne razmere, stanje energetskega omrežja, vozni redi potniškega prometa,...) s pomočjo mobilne naprave uporabljeni za izbor najustreznejšega načina prevoza od začetne do končne lokacije. Sistem v vozilu bo skrbel za prilagajanje potrebam uporabnikov in pogojem energetskega omrežja. Na ta način se bo lahko uspešno optimizirala poraba energije električnega vozila in proces polnjenja baterij na polnilni infrastrukturi. Več informacij je na voljo na spletni strani projekta. 

Partnerji na projektu: ITE InstitutoTecnologico de la Energia, CIT Development S.L., Consorzioper la Ricercanell' Automatica e nelleTelecomunicazioni (CRAT), ElectronicTrafic, S.A (ETRA), Energy Institute “HrvojePozar” (EIHP), ENEL Distribuzione S.P.A., Elektro Ljubljana, d.d., ETREL Svetovanje in druge storitve d.o.o., Fraunhofer-Einrichtung für Systemeder Kommuni-kations technik ESK, T-Hrvatski Telekom d.d. (HAT), Technomar GmbH in Zabala Innovation Consulting, S.A.

Naše spletno mesto za hitrejše delovanje uporablja piškote. Več o piškotih.

Se strinjam